Сочно пилешко филе
Цени
250/150 гр.9.50 лв.

Сметанов сос от диви гъби, сотирани кладници

Ресторант Бистро Европа
Оценка 4.5 звезди от 43 отзива
Ценови диапазон: 30-40лв. за двама